Ubuntu konferencija u Mađarskoj

FSF.hu Fondacija i Mađarska Ubuntu Zajednica[1] s ponosom predstavljaju prvu Mađarsku Ubuntu Konferenciju. Mnogi dobro poznati razvijatelji prihvatili su naš poziv za prisustvovanje i prezentaciju, na Engleskom jeziku, nekih Ubuntu projekata. Također će biti prezentacija i na Mađarskom jeziku, namijenjene početnicima, ali i profesionalcima.

Konferencija će se održati 28. listopada (subota), 2006. u zgradi "I" Sveučilišta tehnologije i ekonomije u Budimpešti, Mađarska.

Ulaz je slobodan, ali je moguće kupiti i poslovnu kartu (namijenjenu tvrtkama, koja uključuje  hranu i piće u VIP loungeu). Također će biti postavljena i škrabica za donacije (svi donirani novci biti će potrošeni na organizaciju ovogodišnje i slijedeće konferencije. Ako želite posjetiti konferenciju, molim, registrirajte se na web stranici konferencije[2].

Govornici na Mađarskom jeziku: Attila Dobi, Gábor Kelemen, Péter Mátó, Gábor Süveg, Gábor Török.

Govornici na Engleskom jeziku: Mario Đanić (Edubuntu Developer), Ante Karamatić (Ubuntu Developer, Ubuntu Printing Team), Jani Monoses (Xubuntu Core Developer), Raphaël Pinson (Kubuntu Core Developer), Szilveszter Farkas (Google Summer of Code(tm) student).

Posjetitelji će moći isprobati Ubuntu, Kubuntu i Edubuntu, koji će biti instalirani na računalima na konferenciji. Također, biti će moguće i dobiti CDe.

Za više informacija, molim posjetite web stranicu[2] konferencije. Pomoći ćemo vam oko svih pitanja, uključujući informacije o putovanju i smještaju.

Planiramo uživo prenositi konferencije na Internetu, pa će svi moći pratiti predavanja.

Szilveszter Farkas

[0] http://www.fsf.hu/
[1] http://ubuntu.hu/
[2] http://ubuntu.hu/konf/?q=english

Ostavite komentar