Četvrti Ubuntu Linux install fest na FER-u

ubuntu-icon

23. travnja, na dan izlaska nove inačice jedne od najpopularnijih Linux distribucija u svijetu, Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope, Računarska sekcija KSET-a, u suradnji s Hrvatskom udrugom Linux korisnika te Udrugom Ubuntu korisnika u Hrvatskoj organizira četvrti po redu Ubuntu Install Fest.

Druženje će započeti jutarnjom kavom u 10:00 sati u prostorijama KSET-a (Fakultet elektrotehnike i računarstva, Unska 3) gdje će se i nastaviti do predvečer. Posjetitelji će moći uz pomoć članova Računarske sekcije instalirati neku distribuciju Linuxa po svom izboru ili preporuci, razmijeniti iskustva, naučiti nešto novo i družiti se. U planu je također zabava uz Nintendo Wii te turnir u Urban Terroru.

Za detalje o igranju javite se ovdje, a 23. travnja laptop pod ruku i u KSET na učenje, zabavu i druženje. Naravno kao i sve ostale KSET-ove manifestacije, i ova će biti popraćena live streamom u suradnji s CARNet-om.

DOPUNA:
Internet prijenos je dostupan na linku: http://kset.org/index.php?id=cats&catID=28

4 komentara za “Četvrti Ubuntu Linux install fest na FER-u”

 1. ace_ubuntu je rekao 21. 04. 2009. u 17:47

  pozdrav, da li će prijenos biti ovdje http://tv2.carnet.hr/ubuntu/ ili ima neki novi link ?

 2. Krunoslav Husak je rekao 21. 04. 2009. u 18:05

  Tako je, to je taj link, iako to još nije službeno potvrđeno. Kada bude, biti će nadopunjeno u vijesti.

 3. reggie je rekao 22. 04. 2009. u 9:45

  Pozdrav, stream ide sa CARNet-a (distribucija), a moze se pogledati i sa web stranice KSETa na linku: http://kset.org/index.php?id=cats&catID=28. Cheers!

 4. Linux Za Sve » KSET: Ubuntu Linux install fest je rekao 06. 12. 2011. u 18:35

  […] Izvor: ubuntu-hr.org […]

Ostavite komentar