Ubuntu 11.10 installfest u KSET-u

Povodom izlaska nove inačice Ubuntua (11.10. Oneiric Ocelot), u ponedjeljak 24.10., Računarska sekcija KSET-a, u suradnji s Hrvatskom udrugom Linux korisnika, te Udrugom Ubuntu korisnika u Hrvatskoj, organizira Linux InstallFest.

Posjetitelji će moći instalirati neku distribuciju Linuxa po svom izboru ili preporuci, razmijeniti iskustva, naučiti nešto novo i družiti se.

Okupljanje počinje u 10 sati u KSET-u. Nakon toga će iskusni korisnici Linuxa uz neformalno druženje pomoći novim i ne tako iskusnim korisnicima kod instalacije operacijskog sustava. Naravno, dobrodošli su korisnici svih otvorenih sustava i oni koji se tako osjećaju. Nije bitno jeste li guru sa 10-godišnjim iskustvom ili tek početnik, važno je dijeljenje.

Installfest je prilika za studente željne znanja o otvorenim tehnologijama da isprobaju otvorene i moderne operacijske sustave. Obično je to Linux, u skladu sa tradicijom InstallFesta, no nema ograničenja na određeni operacijski sustav. Jedini uvjet jest da je otvorenog kôda.

Izvor: KSET

2 komentara za “Ubuntu 11.10 installfest u KSET-u”

  1. Ubuntu-hr je rekao 06. 11. 2011. u 23:46

    […] popularna emisija o IT tehnologijama, i ovoga je puta popratila InstallFest, koji je nedavno održan u KSET-u povodom izlaska novog Ubuntua, 11.10 Oneiric Ocelot. O novom […]

  2. Gloria je rekao 25. 12. 2015. u 12:35

    What is the use of rules and regulations if it do not value the time. who take the renissoibplity of such delay. is their any meaning to talk about rules. These people do not bother about the future of aspirants.Shame on their part

Ostavite komentar