03. Rujan 2010, 14:56:31 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Art manager  (Posjeta: 498 )
n0p
Jr. Member
**

« : 26. Srpanj 2007, 20:29:54 »

evo ja sam slijedio ovaj tuti: klik
i zapeo sam ovdje

Kod:
Note after selecting a theme and clicking Install a new window will appear where the new theme should be in the list, if by any chance it isn’t you can select any theme, click Theme Details and from the Controls tab you can select your new theme.

točnije kada pokrenem art manager idem art --> desktop themes --> application i izaberem neku temu i kliknem download only i tada mi se odjednom sruši cijeli art manager, onda sam probao ponovo pokrenuti i ići na install a ne download only... i onda sve dobro prođe ali nemogu naći tu temu u teheme prefrences..

evo i video što mi se događa:
http://www.youtube.com/watch?v=hhJ7RHGTndg
Evidentirano
ivoks
Hero Member

« Odgovor #1 : 26. Srpanj 2007, 22:31:35 »

Ne srusi se, vec skine temu i izadje iz programa. Smješko Napravi ono sto si mu rekao.

Kad ides birati temu, odaberi details. Na pocetku su popisane samo teme koje imaju definirani gtk stil, window manager stil i ikone. Nema puno takvih temi. Vjerovatno si samo instalirao gtk stil ili window manager. Odi na details i potrazi pod tabovima.
Evidentirano

Ante Karamatic | 0xD3BDA225
http://www.init.hr
n0p
Jr. Member
**

« Odgovor #2 : 26. Srpanj 2007, 22:45:47 »

aha, lol koja sam ja budala Sirast

aj thx
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Theme by FaBMak and n3t0
Ubuntu-hr forum | Powered by SMF 1.1.8. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
© 2007 Canonical Ltd. Ubuntu and Canonical are registered trademarks of Canonical Ltd.
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!