Sastanak07042008

Izvor: Ubuntu-hr
Skoči na: orijentacija, traži

Dragi clanovi,

evo sto se zbilo (i sto nije) na sastanku:

1. ptlo je objavio idejno rjesenje izgleda novog portala odnosno stranica Udruge: http://dev.rei.hr/~lblagonic/idejna-rjesenja/UBUNTU-HR-radna-verzija-03-c.jpg

2. Konferencija - Konferencija ce se najvjerojatnije odgoditi jer trenutno nema ljudi koji bi to organizirali a i proljece je prenapunjeno raznim drugim konferencijama.

3. Reklamni letak - potrebno je jos jednom proci po tekstu i pogledati da li ima jos gresaka sto ja (h00s) i namjeravam napraviti u nekoliko narednih dana. Sto se tice tiskanja istog, ovakvo je stanje: nasao sam sponzora koji bi financirao tiskanje i tiskaru koja bi to tiskala. Razgovarali smo o tiskanju 2000 kom. (obostrani tisak, boja, malo tezi papir) pri cemu bi cijena bila 0.80kn/kom. Molim ostale da daju komentare da li je ovo skupo, da li imaju bolji prijedlog itd.

4. Prezentacija i održavanje na vanjskim stranica (wiki.ubuntu.com, launchpad.net) povezanih s djelatnošću udruge - Revidirati uvjete članstva u ubuntu-l10n-hr i prijavljene članove

Zamolio bi dodobasa ako bi mogao malo elaborirati ove tocke kako bi ostali mogli razmisliti sto i kako. Hvala!

5. Naručivanje naljepnica preko system76 - Prijedlog je da svatko naruci naljepnice od ubuntu-rs, stavimo na jednu hrpu kako bi sve bilo raspolozivo za konferenciju. Kako ce se konferencija odgoditi, ovu tocku cemo staviti na cekanje.

6. Naručivanje CD-ova preko LoCo tima - Ovo je odgodjeno i o tome ce se raspravljati kad za to dodje vrijeme.

7. Release party - Prijedlog je da se nadjemo povodom izlaska 8.04. O datumu i vremenu cemo raspravljati u narednim danima na IRC-u. Usput, ekipa iz KSETa u suradnji s ekipom iz mame namjeravaju raditi Ubuntu installfest na dan izlaska 8.04.